Пізнайко. Вивчаємо кольори - полная версия

Детские игры и развивающие игры » Дитячі іграшки українською




Літо-літо-літечко настало! Ура! Тож я схопив козубок і мерщій до лісу! Грибів, ягід назбирати. Аж глядь, а там стільки звірят! Віриш, я потоваришував з ними! А найкращий спосіб подружитися з кимось – це дізнатися більше про його захоплення, а може, й у справі якій допомогти. Тож уперед! Виконаєш усі завдання – на тебе чекає бонусна супергра! А ще, як завжди,– казка, пісенька та розмальовка! Успіхів тобі!
Розвиваючі завдання для дітей віком 3-6 років. Додаток до журналу "Пізнайко від 2 до 6".(№6 2009) Розроблений відповідно до навчальних програм провідними педагогами України. Цього разу Пізнайко вчиться рахувати і знайомиться з птахами. Після виконання всіх завдань - приз. А ще на диску – цікава казка, пісенька та розмальовка. Всі завдання озвучені та керуються мишкою, тож дитина може бавитись самостійно.

Мова: українска
Розмір: 226,15 MB






автор: maxx

Рекомендуем скачать аналогичные бесплатные мини игры:


Burning Tires 3D Burning Tires 3D - полная версия
Потрясающие гонки на внедорожниках. До 12 трасс в каждом из трех видов окружающей среды: ледниках, пустыне и у жерла вулкана.
Word Zen [ENG] Word Zen [ENG] - полная версия
Данная игра является уникальным гибридом традиционной головоломки маджонг и игр в слова типа «буквоеда».
Pearl Diversion Pearl Diversion - полная версия
ПЕРЕЗАЛИТО!!!Жизнь в Рифе Жемчуга была безмятежна и беззаботна, пока не пожаловал Морской Дракон , чтобы разрушить его.
Armageddon Squadron SIS (Symbian 9.4) Armageddon Squadron SIS (Symbian 9.4) - полная версия
Armageddon Squadron - 3D-авиасимулятор с элементами аркадного шутера. Попробуйте себя в роли пилота, испытайте свои силы на самых известных истребителях и штурмовиках Второй мировой войны с множеством миссий и разнообразной окружающей средой.
Переполох на борту Переполох на борту - полная версия
Небо зовет, пора в полет! Ваша новая работа – это не только перспектива блестящего карьерного роста, но и удивительное приключение.



2007-2024 © SmallGames Team